Geniet van de Scandinavische keuken met de catering aan huis van de specialist uit Antwerpen

Fotoderksen

Geniet ook van de Scandinavische keuken tijdens uw feestje. Wilt u de feestgasten laten meegenieten? Schakel dan de catering van JÖRD Homecooking & Catering in voor uw volgende feest in Antwerpen of omgeving. U heeft keuze uit een walking dinner, een buffet of het serveren van gerechten aan tafel. Wilt u de gezelligheid nog verhogen? Dan is het een leuk idee om te kiezen voor sharing dishes. Gaat uw feest tot in de vroege uurtjes door? Laat het feest dan doorgaan met een Scandinavisch ontbijt met of zonder bubbels.

Heerlijk barbecueën op uw locatie in Antwerpen met een catering aan huis

Een barbecue tijdens een zomers tuinfeest is altijd een succes, dat vindt iedereen leuk. Zeker met het lekkere vlees en vis van JÖRD Homecooking en Catering uit Antwerpen. Daarnaast is het mogelijk om op de service van de cateraar te genieten voor dranken en servies. Ook schakelt u deze cateraar in voor een homecooking, diverse cateringformules op uw locatie, Scandinavisch ontbijt, een foodbike en kookworkshops. Daarbij zorgt de cateraar er altijd voor dat de formule helemaal is aangepast aan uw wensen. Bent u al helemaal klaar om te genieten van hemelse gerechten? Neem dan snel contact op met JÖRD Homecooking & Catering.

Een avond genieten zonder zorgen dankzij een heerlijk menu van een catering uit Antwerpen

Houdt u binnenkort een feestje om uw verjaardag of trouwerij te vieren? Wilt u uw gasten verwennen, maar ook met ze kletsen en niet lang in de keuken hoeven staan? Laat dan een catering aan huis in Antwerpen bezorgen door JÖRD Catering & Homecooking. Dit gespecialiseerd bedrijf stelt een menu samen met verse gerechten en lokaal geteelde groentes. Hierbij krijgt u ook als u dat wenst dranken aangeboden, die perfect passen bij het smaakpallet van het eten. Daarnaast wordt er ook altijd rekening gehouden met allergieën. Wilt u graag een originele tafelbekleding met bloemen en uniek servies? Dan zorgt de professionele cateraar hier graag voor.