Foto derksen
Image default
Eten en drinken

Knoflook Aardappelpuree

Geplette en geplette aardappelen beginnen beide te borrelen tot ze vrij delicaat zijn. Het is wat je doet na het opwarmen dat de twee scheidt. Gepureerde aardappelen zouden worden geplet met melk, uitgesmeerd en typisch harde room tot een rijke consistentie. Geplette aardappelen worden dan opnieuw gegooid met wat olijfolie en kruiden en vervolgens tot lichte pasteitjes geplet en geroosterd tot ze vers zijn.

De twee meest dwingende dingen die we nodig hebben om op te letten, zijn dat we meer bescheiden aardappelen nodig hebben en dat we puds nodig hebben die wasachtig zijn, niet saai. De zetmeelrijkere aardappelen zijn perfect voor dingen als friet, maar zullen in dit arrangement niet goed standhouden. Yukon-goudsoorten zijn geweldig omdat ze, naast het feit dat ze echt fatsoenlijk opfrissen, ook een rijke delicatesse hebben die je een definitieve differentiatie aan het oppervlak geeft.

Bevestigingen

• 1 pond Yukon Gold-aardappelen voor kinderen

• Zout passen

• 4 eetl. verzachte spread

• 2 teentjes knoflook, gehakt

• 1 theelepel. nieuwe tijmblaadjes

• Nieuwgemalen donkere peper

• 1/2 c. vers gemalen Parmezaanse kaas

Koppen

• Verwarm de grill voor op 425 °. Bedek de aardappelen in een enorme pan met water en voeg een flinke scheut zout toe. Verwarm water tot het kookpunt en stoof tot de aardappelen zacht zijn, ongeveer 15 minuten. Kanaal en laat zitten totdat het voldoende is afgekoeld om mee om te gaan.

• Gooi op een enorme omrande bakplaat aardappelen met vloeibare margarine, knoflook en tijm. Gebruik het onderste deel van een kleine glazen of metselaarcontainer en duw de aardappelen naar beneden om ze tot platte pasteitjes te pletten.

• Verwarm tot de onderkant van de aardappelen vers begint te worden en Parmezaanse kaas briljant is, ongeveer 25 minuten.

 

Let op: De beste aardappelen van Aardappelshop koop je op internet.