Foto derksen
Image default
Eten en drinken

Verwen uzelf met een heerlijk diner bij dit restaurant in Oostvoorne

Bent u van plan om een strandwandeling te maken en zoekt u een restaurant of strandtent in Oostvoorne om uw dag mee af te sluiten? Na een dagje strand in Oostvoorne, is Bistro de Landbouw een uitstekend alternatief voor een strandtent of strandpaviljoen in de omgeving. Deze bistro is traditioneel en bijzonder knus ingericht. Een heerlijke afsluiter van uw dag! In een gemoedelijke sfeer dineert u gezellig met vrienden of familie in een uiterst sfeervolle bistro. Kortom: dit restaurant is een uitstekend alternatief voor een strandtent in Oostvoorne.

Kies uit een uitgebreide menukaart

Stap eens bij dit restaurant in Oostvoorne binnen en u kiest uit een uitgebreide menukaart. Hier vindt u zowel eenvoudige als bijzondere gerechten op terug. Kies uit diverse vlees- en visgerechten op de à la carte menukaart. Qua vlees bestelt u biefstuk, spareribs, schnitzel, tournedos en zelfs entrecotes van de grill. Bent u meer een visliefhebber? Kies uit een verse sliptong, tonijn of pasta met gerookte zalm. Bij dit gemoedelijk restaurant in Oostvoorne is er voor ieder wat wils!Bovendien heeft deze bistro elk seizoen een aparte kaart met uiteenlopende seizoenspecialiteiten. Geniet in het voorjaar van asperges, in de zomer van maaltijdsalades en in het najaar/winter van heerlijke wildgerechten en stamppotten.

Er is ruimte genoeg voor uw gezelschap

Zou u graag met een groter gezelschap aan willen schuiven bij Bistro de Landbouw? Geen probleem. Ook met grotere groepen kunt u uitstekend bij dit restaurant in Oostvoorne terecht. Bij groepen vanaf negen personen bespreken ze graag vooraf de keuzes met u en de mogelijkheden voor het menu en het budget. Zo gaat u lekker en in sfeer uit eten in een restaurant, tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met een strandtent in Oostvoorne. Verwen uzelf met een heerlijk diner en breng snel een bezoek! De keuken van deze bistro is van woensdag tot en met maandag geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Op dinsdagen zijn zij gesloten.

Gerelateerde artikelen

Rosso Passo wijn is geschikt voor veel mensen en dit zijn de redenen

Kiezen voor een restaurant in Losser

Chinees afhalen om thuis op te eten? Bij dit restaurant in Nuland is dit geen probleem