Foto derksen
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau met tekst personaliseren

Een gepersonaliseerd cadeau met tekst is altijd een uniek geschenk om te geven. We hebben verschillende cadeaus om te personaliseren met een tekst en/of datum. We hebben verschillende leuke geschenken waar je een tekst op kan zetten. Bij ons krijg je geen standaard cadeaus, maar echt hebbedingetjes. De hebbedingetjes uit onze collectie zijn normaal al super leuk om neer te zetten, maar dankzij de personalisatie worden ze nog leuker.

 

Gepersonaliseerd cadeau voor een bruiloft

 

Als huwelijkscadeau zie je tegenwoordig bijna altijd een envelopje op de kaart staan. Natuurlijk wil je best geld geven, maar het lijkt je ook leuk om iets origineels te geven. Bijvoorbeeld een cadeau waar je het geld bij kan stoppen. Een leuk cadeau om eventueel te geven is een gegraveerd fotolijstje. Dit lijstje is gemaakt van robuust hout en hier branden we de namen van het bruidspaar in en de trouwdatum. Na afloop kunnen ze hier hun trouwfoto in doen. Eventueel kan je het geld dat je normaal in een envelopje zou doen in het fotolijstje stoppen. Je hebt zo op een originele manier geld gegeven. Daarbij hebben ze aan dit originele envelopje ook nog wat na afloop.

 

Originele cadeaus om te geven voor een verjaardag

 

30, 40, 50, 65, 80 het zijn allemaal bijzondere leeftijden om te bereiken. Natuurlijk is het leuk om met zo’n jubileum iets te doen. Een gepersonaliseerd cadeau is dan zeker weten een leuk idee. Dit zijn originele cadeaus om te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glas voor de jarige? Zo heeft de jarige z’n eigen glas met naam en z’n geboortedatum erop gegraveerd. Het is zelfs mogelijk om een glas van z’n favoriete drankje te graveren. Zo verkopen we de originele Glencairn whisky glazen. Dit is het enige echte Schotse whiskyglas. Op dit glas kan je mooi de naam en geboortedatum van de jarige graveren. Dit zijn pas originele cadeaus om te geven aan de jarige.

 

Zoek een leuk cadeau uit in onze webshop

 

Maak een gepersonaliseerd cadeau extra speciaal door er één in onze webshop samen te stellen. Je hoeft namelijk niet langer verder te zoeken voor een origineel geschenk. Wij hebben echt de leukste geschenken voor je op een rijtje gezet. Met onze cadeau ideeën weet je precies wat leuk is en minder leuk om te geven. Uiteraard kan je ook nog inspelen op de hobby’s van de ontvanger. Zo maak je een geschenk pas echt persoonlijk. In onze webshop zijn we dan ook gespecialiseerd in persoonlijke geschenken.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/