Het dagproject, hoe werkt het?

Fotoderksen

Het dagproject, hoe werkt het? 

Het Dagproject is het ultieme middel om in een dag heel veel kennis over te brengen bij de leerlingen op uw middelbare school. Tijdens een dagproject volgen de leerlingen van uw school de hele dag workshops, ze mogen hier zelf uitkiezen welke workshops zij willen volgen. dagproject.nl regelt de volledige organisatie van de dagprojecten, dat betekend dat de scholen zelf er maar weinig werk aan hebben. Ook de inschrijvingen van de leerlingen gebeurt via een systeem van dagproject.nl. De invulling van het dagproject is volledig afhankelijk van de wens van de school, op basis van deze wens kan een selectie worden gemaakt uit het brede aanbod van dagproject.nl. Dagproject heeft een aanbod varierent in verschillende disciplines, er zit voor elke leerlingen wel een gave en leerzaam workshop tussen. 

Dagproject.nl werkt slechts met de beste workshopdocenten, deze hebben veel ervaring en weten precies hoe zij de leerlingen moeten activeren. Tijdens de workshops komt de kwaliteit van deze docenten naar boven. Zelfs de minst gemotiveerde leerling staat uiteindelijk actief mee te doen met de rest. Elke workshop is ook weer anders, deze worden op maat gegeven en op basis van het niveau en grote van de groep die de docent voor zich heeft.

Theater Dagproject

Een leuk voorbeeld van een leerzaam dagproject is er eentje die zich focust op het theater. Tijdens deze dag leren de leerlingen de verschillende kanten van het theater leren en gaan ze natuurlijk zelf aan de slag met het oefenen. De theaterdocenten doen tijdens deze dag hun uiterste best om iedereen op het podium te krijgen, voor velen zal het een eerste aanraking zijn met theater. Dat kan erg spannend zijn. 

Klinkt een dagproject interessant voor op uw school? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers van dagproject.nl! Tot dan. 

https://dagproject.nl