Foto derksen
Image default
Aanbiedingen

Kaarsen kopen

Kaarsen kopen klinkt heel eenvoudig, maar er is tegenwoordig zoveel keuze, dat de meeste mensen door de bomen het bos niet meer zien. Zo heb je bijvoorbeeld ledkaarsen, diner-kaarsen, kaarsen sets en ga zo nog maar even door. Ook zie je tegenwoordig steeds meer ‘’nep kaarsen’’ voorbij komen. Dat komt, omdat nep kaarsen in deze tijd erg moeilijk te onderscheiden zijn van echte kaarsen. Daarnaast heeft een nepkaars erg veel voordelen. 

Een aantal van die voordelen gaan wij in deze blog bespreken!

 

De voordelen van een nep kaars

Zoals hierboven al eerder aangegeven, zitten er er erg veel voordelen aan nep kaarsen. Allereerst zijn deze kaarsen vaak voorzien van led verlichting. Led verlichting brengt dan ook weer veel voordelen met zich mee. Zo gaan led kaarsen veel langer mee, is het beter voor het milieu en bespaart het enorm op de energierekening. Ledkaarsen worden erg veel gebruikt door bedrijven die werken in de horecasector. Dat komt, omdat het een stuk veiliger is om een led kaars neer te zetten op de tafels, in plaats van dat er een echte kaars staat. Naast dat ledkaarsen veiliger zijn, zijn ledkaarsen uiteindelijk ook wat goedkoper. Maar niet alleen veel bedrijven kiezen voor nep kaarsen, maar ook veel particulieren kiezen tegenwoordig liever voor een nep kaars dan voor een echte kaars. Vooral met kinderen en/of huisdieren kan een nep kaars heel voordelig zijn!

 

Verschillende soorten kaarsen:

Welke soort kaars kan niet ontbreken bij jou thuis en welke kaarsen moet je kopen? Dat is een goede vraag, aangezien er enorm veel verschillende soorten kaarsen zijn. Zo staan diner-kaarsen erg leuk, tijdens een kerst- of paasdiner. Wat ook erg leuk staat op de salon tafel, zijn: kaarsen sets. Een set kaarsen, zijn meestal 3 dezelfde kaarsen met verschillende hoogtes. Je kan ook zelf een kaarsen set samen stellen. Door bijvoorbeeld meerdere losse led kaarsen aan te schaffen en ze bij elkaar neer te zetten. Het is het mooist als een led kaars nauwelijks te onderscheiden is van een echte kaars. Daarom zijn veel ledkaarsen gemaakt van bijen wax en zijn ze voorzien van een bewegende vlam.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/losse-led-kaarsen/

Gerelateerde artikelen

Feestje zonder overlast?

Site-ontwerp: er bestaat niet zoiets als ‘mooi’

Alle soorten schroeven op een rijtje