Foto derksen
Image default
Dienstverlening

Monument restaureren: dit is het kostenplaatje

Woonachtig in een monument? Dan is het wellicht nodig dit in ere te herstellen. Na verloop van tijd lopen alle monumenten schade en/of slijtage op. Harde stormen of bijvoorbeeld hagelstenen kunnen een monument flink aantasten. De tand der tijd speelt de elementen in de hand. Als een monument eenmaal vervallen is, moet het worden opgeknapt. Daar zijn uiteraard kosten aan verbonden. Een monument restaureren kost altijd geld, maar is de investering dubbel en dwars waard. Vaak zijn een paar kleine restauraties voldoende om de parel te laten schitteren als voorheen. Waar een amateurklusser een grote kluif heeft aan het restaureren van een monument, kan een professional als Bouwbedrijf Quant uit Zierikzee, in Zeeland de klus zo hebben geklaard.

Een plan bepalen

Aan de hand van een eerste onderzoek wordt vastgesteld wat er precies moet gebeuren om het monument succesvol te restaureren. Als je geluk hebt, kan het bij enkele kleine ingrepen blijven. Heb je pech, dan zal er grondiger werk moeten worden verricht. Bouwbedrijf Quant kiest de juiste insteek, selecteert de juiste gereedschappen en materialen en zet jarenlange ervaring in om het restauratieproces tot een goed einde te brengen. Om je monument te laten restaureren in Zeeland en de directe omgeving van Zierikzee hoef je enkel even contact op te nemen. Het boeken van een prachtig resultaat is zo gedaan en levert weer decennia plezier op.

Het beste plan van aanpak

Voor het restaureren van een monument is een grondige aanpak vereist. Daarin speelt kundigheid een centrale rol. Een monument restaureren kan meerdere uitdagingen met zich meebrengen. Ook kun je te kampen krijgen met onvoorziene problemen. Precies hiervoor schakel je de professional in die het voor jou kan regelen. Herstel van het monument vindt plaats aan de hand van 100 jaar praktijkervaring en een bibliotheek aan technische kennis. Neem daarom direct contact op met deze specialisten. 

https://www.bouwbedrijfquant.nl/