Foto derksen
Image default
Vervoer en transport

Snelle en betrouwbare auto import vanuit Amerika dankzij deze importexpert

Wilt u graag een auto importeren uit de USA? Een auto importeren uit het buitenland is vaak erg intensief werk. Er komen een hoop regels en wetten bij kijken. Bij auto import uit Amerika is dit al helemaal het geval. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van de diensten van een importexpert. Het bedrijf Marlog Car Handling is hier een goed voorbeeld van. Zij nemen graag al uw zorgen uit handen. Wanneer u hen het invoeren van uw auto laat regelen, hoeft u nergens meer naar om te kijken. U betaalt een vast bedrag en vervolgens regelt dit bedrijf het transportproces van A tot Z. Deze prijs omvat alle kosten van het importproces, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien heeft u snel de beschikking over uw geïmporteerde auto, daar deze specialist over een flexibel wereldwijd netwerk beschikt.

Professionele dienstverlening tegen een betaalbare prijs

Dankzij de vaste lage prijs van Marlog Car Handling betaalt u in één keer voor het volledige proces. Dit is voordelig, aangezien de import van een auto uit Amerika, buiten de aanschafprijs uiteraard, diverse kostenposten kent. Enkele voorbeelden hiervan zijn invoerrechten, transportkosten, BPM-afhandeling en de btw. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de auto bij u thuis te laten bezorgen én kunt u inzicht krijgen in het volledige transportproces, zodat u precies weet waar uw auto is en wat de status is. De complete service kenmerkt deze importspecialist, die zowel particulieren als bedrijven ondersteunt bij het importeren van een auto vanuit de USA.

Laat uw droomauto importeren

Wilt u profiteren van de volledige dienstverlening van deze professional? Kies dan voor de import van een auto vanuit Amerika. Ook wanneer u enkel losse onderdelen van een auto wilt importeren uit de USA, kunt u bij hen terecht. Marlog Car Handling is een betrouwbare importeur die graag voor u klaarstaat. Bezoek hun website en krijg inzicht in de diensten die zij aanbieden.

https://www.marlog-car-handling.eu/