Foto derksen
Image default
Sport

Verbeter uw trap- en stoottechnieken met een stootkussen

Zowel de beginnende als gevorderde vechtsporter, kunnen met behulp van geschikte bokshandschoenen en een stootkussen hun stoot- en traptechnieken verbeteren. Of het nu gaat om een beginnende bokser of een gevorderde taekwondo beoefenaar die zich wil klaarstomen voor een wedstrijd, deze kussens bieden veel mogelijkheden. Stootkussens zijn in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar, allemaal met hun eigen specifieke trainingsmogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw snelheid verbeteren of juist uw uppercut waarmee u die flinke beslissende knal kunt uitdelen?

Uppercuts, hoeken en precisie-training

Wilt u uw uppercuts verbeteren? Dan is de wall bag waarschijnlijk het geschikte stootkussen. Rumble Store Holland verkoopt een leren wall bag van het merk Rumble. Met de vier bevestigingspunten, hangt u dit stootkussen op aan de muur. Niet alleen brengt u uw uppercuts naar een hoger level, maar dit kussen biedt ook goede trainingsmogelijkheden op het gebied van hoeken. Een andere optie om uw hoekstoten en tevens jabstoten te trainen zijn de handpads. Door de relatief kleine pads oefent u met deze stootkussens voornamelijk op precisie.

Trappen, stoten en snelheid

Op het gebied van snelheid is de target mitt uitermate geschikt. De target mitt wordt voornamelijk bij taekwondo ingezet voor snelheidstrainingen. Zo verhoogt u de snelheid van trap- en stoottechnieken. Komt u de naam clapper pads tegen? Dan zit u goed. Target mitt en clapper pads zijn namelijk dezelfde producten. Echter zijn het simpelweg twee verschillende benamingen. Voor het verbeteren van uw stoot- en traptechnieken in het algemeen, kunt u een stootkussen of armpads aanschaffen. Een stootkussen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in een gebogen of rechte variant. Dit stootkussen is geschikt voor iedereen binnen de vechtsport. Gevorderd of beginner, krav maga of boksen, alles is mogelijk. Armpads zijn, zoals de naam als zegt, makkelijk te bevestigen aan de armen. Ze zijn niet zwaar en toch voorzien van perfecte vulling om een trap of stoot blokkeren. Tot slot hebben we nog een trapkussen en stootleverkussen. Met deze kleinere varianten kussens kunnen stoten op het lichaam, knieën, trappen en voetstoten worden getraind. Naast dat Rumble Store Holland stootkussens verkoopt, kunt u er ook terecht voor bokshandschoenen en andere vechtsportartikelen. Ontdek er snel het aanbod stootkussen en bokshandschoenen!

Gerelateerde artikelen

De sportschool om weer snel fit te worden

Tenson: een gerenommeerd skikleding merk

Support uw favoriete club door voetbaltickets naar Spanje te bestellen