Foto derksen
Image default
Sport

De sportschool om weer snel fit te worden

De beste sportschool Apeldoorn zuid is de sportschool waar jij 7 dagen per week aan je lichaam en conditie kunt werken. We helpen je graag de beste versie van jezelf te worden, en kunt altijd advies en voeding bij ons terecht. We hebben een grote sportschool met nieuwe trainings toestellen en er is altijd muziek aanwezig. En u kunt op elk moment een abonnement afsluiten, en diezelfde dag nog komen sporten. Of neem bij twijfel een proefles om te kijken of het iets voor je is. En uiteindelijk toch een abonnement afsluiten om zo bij ons te komen trainen. 

Wat hebben wij te bieden 

Er zijn erg veel dingen die u bij onze sportschool kunt doen, zo hebben wij verschillende groepslessen waar u aan mee kunt doen. Deze zijn ideaal als u liever niet alleen sport maar in een groep wel de motivatie krijgt om te gaan. Dan kunt u zich aanmelden voor de groepslessen. Maar ook normale fitness zoals cardio en krachttraining in onze grote sporthal. Maar je kunt er ook voor kiezen om bij ons te gaan boksen en dus bokslessen te nemen. Ook voor voedingsadvies en een trainingsschema kun je bij ons terecht.  

Voedings advies en personaltraining 

Ben je nieuw met sporten en weet je dus nog niet zo goed hoe alles werkt. Wees dan niet bang om hulp te vragen, wij geven je graag advies en uitleg over hoe alles werkt. En helpen je bij het zoeken naar de beste oefening die je kunt doen om bepaalde dingen te trainen. Een personal trainer kan dit ook maar dan nog beter, deze kijkt de hele tijd met je mee en geeft je oefeningen die jij moet uitvoeren. En geeft jou de beste hulp voor een nog sneller resultaat, en geef jou de beste voedingstips om nog sneller resultaat te krijgen. Daarnaast geeft zo persoon je ook vaak een voedingsschema mee en geeft je tips voor thuis. Zo’n trainer is vaak wel duur en als beginner eigenlijk niet nodig.