Foto derksen
Image default
Zakelijk

Een product display voor extra aandacht voor je product

Misschien heb je wel eens van een product display gehoord, en anders heb je er zeker wel eens een ergens gezien. Een product display is de perfecte manier om producten uit te lichten die je extra onder de aandacht van de klant wilt brengen. Heb je bijvoorbeeld net een uniek item gescoord voor je winkel? Je kan het natuurlijk ergens neer zetten in je winkel of in de etalage. Maar goede kans dat klanten er gewoon aan voorbij lopen. Dat is verleden tijd bij het gebruik van een product display.

 

Geef je product de aandacht die het verdient

Als je wel eens een boekenzaak of een gamewinkel binnenloopt dan heb je ze vast wel eens gezien. Want met name deze twee zaken staan bekend om hun gebruik van een product display. Meestal wordt deze geplaatst bij de ingang van de winkel of in de etalage. Hierin wordt bijvoorbeeld een nieuw boek van een bekende schrijver in gezet om daar de aandacht op te brengen. Of de top 10 van meest verkochte boeken staan op een rijtje. Maar natuurlijk kan je zo’n display voor allerlei producten gebruiken. En jou is het al opgevallen in de boekenzaak en gamewinkel, dus het heeft zeker effect!

  

Een product display laten bedrukken

Er zijn een aantal standaard en ietwat saaie displays te koop. Maar om helemaal op te vallen en je product display persoonlijk te maken, kan je er ook een geheel naar eigen wens bedrukken. Bijvoorbeeld met je logo of een opvallende foto. Ook op beurzen en evenementen val je zo meteen op tussen alle andere stands. Een product display neem je ook gemakkelijk mee want veel weegt het niet.

https://endlessbranding.com/karton-display/

Gerelateerde artikelen

Een site die op de behoeften van jouw bedrijf afgestemd wordt

Zakelijke mediation bij conflictprocedure