Foto derksen
Image default
Zakelijk

Een site die op de behoeften van jouw bedrijf afgestemd wordt

Een Website laten maken Is tegenwoordig simpeler dan ooit. De geavanceerde tools die een webdeveloper gebruikt, zorgen dat er snel een volledig originele en een nieuwe website voor jouw bedrijf klaarstaat. En door deze programma’s hoeft het laten maken van een website niet de hoofdprijs te kosten. Integendeel. Voor minder dan €1000 heb je een website die alle functies bezit, die handig zijn voor jouw bedrijf. En die je klanten een helder beeld geeft van wie jullie zijn, en wat jullie voor hen kunnen betekenen.

Een website op maat laten maken

Als je een op maat gemaakte website wilt, met unieke ingebouwde functies en een look die je nergens anders vindt, dan is ook dat een mogelijkheid. Voor een maatwerk website betaal je iets meer, maar het eindresultaat is er dan ook naar. Behalve een uniek design krijg je dan functies die speciaal voor jou worden geprogrammeerd. Bijvoorbeeld een live chatfunctie met je klanten. Of de mogelijkheid om je webshop te koppelen aan je bestaande kassasysteem. Met deze tools krijg je exact de marketing- en salesmogelijkheden in huis die jouw onderneming nodig heeft. 

 

Google Ads verhogen je vindbaarheid

Om je website hoog de zoekmachines in te krijgen kan een goede webdeveloper Google Ads campagnes voor je organiseren. Er wordt dan een account voor je aangemaakt. Daarmee worden meerdere advertenties aangemaakt, met de trefwoorden waar jouw klanten naar zoeken. Ze zullen je website dan veel makkelijker vinden, dan wanneer je organisch probeert je zoekmachinepositie te verbeteren. Bij deze service is meestal een strakke monitoring en bijstelling van de campagnes inbegrepen. Er wordt dus gekeken naar wat wel of niet werkt, en elke nieuwe campagne is steeds een stukje beter dan de vorige.

Gerelateerde artikelen

Een product display voor extra aandacht voor je product

Zakelijke mediation bij conflictprocedure