Foto derksen
Image default
Bedrijven

5 dingen die je kunt doen op Bonaire

Heb je altijd al naar Bonaire willen gaan? Dan heb je waarschijnlijk al gelezen dat het een ontzettend goede plek is om te duiken. Wij hebben nog een paar andere dingen op een rijtje gezet die je op het eiland kunt doen.

Bezoekje aan de Donkey Sanctuary

Een bezoek aan de Donkey Sanctuary mag absoluut niet ontbreken op je lijstje. Het is een boerderij met meer dan 600 ezels. Nog een pluspunt: je mag ze aaien en voeren. Vooral met dat laatste zijn de ezels maar wat blij.  

Kanoën

Behalve het eiland moet je ook de wateren rondom het eiland verkennen als je een vacature Bonaire hebt gevonden en je gaat emigreren. Kanoën is een avontuurlijke manier om dat te doen. Natuurlijk kun je ook kiezen om te zwemmen of te gaan zeilen. Er zijn namelijk een aantal zeilscholen waar ze je de kneepjes bijbrengen.

Roadtrip

Het is de moeite waard om al zoekend naar een vacature Bonaire ook plannen te maken voor een roadtrip over het eiland. Dit kun je natuurlijk doen met een auto, maar je kunt ook een fiets huren. De droge bossen op het eiland zijn een aanrader om naartoe te rijden en op de mooie stranden raak je ook niet uitgekeken.

Flamingo’s spotten

Als je zoekt naar een vacature Bonaire, dan kan het je niet ontgaan zijn dat het eiland bekend staat om de vele flamingo’s. De twee beste plekken om roze flamingo’s te zien op zijn Goto Lake en Pink Beach bij de zoutvlakten. Let wel op: de lokale overheden beschermen de Flamingo-broedgebieden. Je mag er dus niet dicht in de buurt komen, maar even vanuit je auto kijken kan wel

Duiken

Bonaire is een walhalla voor duikers, maar je moet wel durven. Een echte uitdaging is duiken bij de ‘Thousand Steps’. Het zijn maar een paar echte treden richting het strand, maar na een diepe duik in de prachtige koralen voelt het alsof je er 1000 moet betreden

https://www.healthz.eu/werken-op-bonaire/

Gerelateerde artikelen

Luxe kamperen in Nederland

Een conflict met je baas? Zo los je het op!

Werkzaamheden aan elektra laten uitvoeren door Elektricien Leiden