Foto derksen
Image default
Bedrijven

Waarom videomarketing werkt

Marketing in zijn algemeen is belangrijk als jij een product of dienst op de markt wil gaan brengen. Om jouw product of dienst snel onder de aandacht te kunnen brengen is het verstandig om je bedrijf zo goed mogelijk te promoten. Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van videomarketing omdat er keer op keer bewezen wordt dat video’s het beste werken om een boodschap over te brengen.

Een animatie laten maken voor Instagram

Uit alles blijkt dat Instagram veruit het beste platform is voor het delen van een video. Het blijkt namelijk dat video’s op Instagram tot wel twee keer beter ontvangen worden. Uit onderzoek blijkt ook dat de video’s maar heel kort hoeven te zijn om het beste effect te bereiken.  De optimale lengte voor een video is namelijk korter dan 30 seconden. Om je product of dienst duidelijk in beeld te brengen is meestal enige professionele kennis nodig. Een animatie laten maken is dan ook vaak de beste optie. Een animatie kan geheel naar de huisstijl van jouw bedrijf worden gemaakt waardoor de boodschap echt goed kan worden overgebracht.

Meer klanten en bestellingen door video’s

Video’s maken over jouw producten en diensten zorgt vaak voor meer klanten en bestellingen. Het blijkt namelijk dat 64% van de consumenten sneller een aankoop doet na het kijken van een video over het product. Video’s maken is dus een hele goede zet om je verkopen te laten stijgen. Post daarom zeker niet alleen maar op Instagram maar op zo veel mogelijk kanalen zodat je bereik het grootst is.

https://animatievideokoning.nl/animaties-maken/

Gerelateerde artikelen

Dubbele bescherming voor je prijzige smartphone

Outplacement

Grote bestanden versturen