Foto derksen
Image default
Beauty en verzorging

Definitief ontharen door professionele behandelingen vlak bij Tilburg

Heeft u interesse in het definitief laten ontharen van haar op uw huid en woont u in Tilburg, Noord-Brabant? Neem dan eens contact op met DermaVision. Dit bedrijf is gespecialiseerd in definitief ontharen en adviseert u hier graag in. De gediplomeerde, gekwalificeerde en gedreven huidspecialisten ontvangen u graag voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierin wordt goed gekeken naar uw wensen en uw huid. Niet elke huid kan namelijk dezelfde behandeling verdragen. Bij DermaVision kunt u erop rekenen dat hier nauwkeurig naar gekeken wordt. Vervolgens stellen ze een persoonlijk behandelplan op dat specifiek voor ú is geschreven. Hierin staat onder andere hoe vaak u terug moet komen voor een behandeling en welke behandelmethode het beste bij u past. Er zijn namelijk twee soorten methodes mogelijk voor ontharen bij deze huidspecialisten uit de omgeving van Tilburg, Noord-Brabant.

De twee soorten behandelmethodes

Bij DermaVision worden gewoonlijk twee soorten behandelmethodes gebruikt, namelijk:

  • Intense Pulsed Light
  • Elektrische Epilatie

De methode Intense Pulsed Light is te vergelijken met een laser en werkt alleen op pigment. Bij deze methode zorgt een lichtbundel voor warmte, waarmee het haarzakje wordt opgewarmd. Deze warmte wordt doorgegeven aan een klein bloedvat dat aan het haarzakje vast zit, waardoor de verbinding tussen het bloedvat en het haarzakje verbroken wordt. Hierdoor kunnen er geen haren meer groeien. De andere methode, Elektrische Epilatie, kan daarentegen niet alleen op pigment werken, maar op iedere haarkleur. Zelfs als het gaat over beharing op huidtransplantaten is deze methode inzetbaar.

Vertrouw op de deskundige huidspecialisten

Kunt u lastig bepalen welke behandelmethode het beste is voor u? Dat is helemaal niet erg. De huidspecialisten van DermaVision in Waalwijk en Berkel-Enschot, vlak bij Tilburg, weten namelijk als geen ander welke methode van ontharen het beste is voor u. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan en vertrouw op hun deskundige advies. Dan kunt u binnenkort vaarwel zeggen tegen uw ongewenste beharingen.

https://dermavision.nl/

Gerelateerde artikelen

Lees de ervaringen van anderen voor u kiest voor een haartransplantatie in Turkije

Laat uw spataderen verwijderen bij deze kliniek in de omgeving van Arnhem

De nieuwste kapsels in Soest