Een huidanalyse bij de schoonheidssalon

Fotoderksen

 

 

Wenst u een mooie en gezonde uitstraling? Dan is het belangrijk om uw huid te leren kennen. Daarnaast is ook belangrijk om regelmatig een huidanalyse te laten doen, zodat je weet welke huidverzorgingsproducten het meest geschikt zijn voor jou huid op dat moment. Wil je weten wat voor jouw geschikt is? Doe dan een grondige huidanalyse bij de schoonheidssalon in Hengelo. Op basis van deze analyse kunnen wij een passende gezichtsbehandeling bepalen en u adviseren over verzorgingsproducten.

Huidanalyse, wat houdt dat in?

Een grondige huidanalyse bij de schoonheidssalon in Hengelo bestaat vaak uit twee onderdelen: een vragenlijst over je leefstijl, gezondheid en een analyse van de huid. Met de vragen richten wij ons op de achterliggende oorzaken van eventuele huidproblemen. We kijken bij de huidanalyse bij de schoonheidssalon in Hengelo naar het ontstaan, de ontwikkeling en eventuele bijkomende klachten. Bij een fysieke huidanalyse kijken we naar de huidspanning, huidverkleuringen, temperatuur, eventuele gevoelige reacties en de conditie van de huid. Aan d hand van de huidtype en huidconditie kunnen wij vervolgens bij schoonheidssalon in Hengel een behandeling adviseren. Bij schoonheidssalon in Hengelo zijn er meerdere behandelingen die elk geschikt zijn voor een ander huid. Zo hebben we behandeling voor de normale huid, de vette huid, de droge huid en de gecombineerde huid en de gevoelige huid. Elke behandeling heeft zijn eigen verzorgingsproducten en kent een ander ritueel. Welke behandeling van schoonheidssalon Hengelo het beste bij jou pas is afhankelijk van de huidanalyse.

Maak een afspraak bij schoonheidssalon in Hengelo

Wil je weten hoe jouw huid er gezond en stralend uit kan zien? Kom dan langs voor een uitgebreide huidanalyse bij de schoonheidssalon in Hengelo. Na de analyse en gezichtsbehandeling ontvangt u adviezen en producten over wat uw huid nodig heeft. Deze producten kunt u ook kopen bij de schoonheidssalon in Hengelo.