Foto derksen
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar kapper in Delft zonder afspraak?

Dan bent u bij Mienis kapsalon, de kapper in Delft zonder afspraak, aan het goede adres. Het is tegenwoordig vaak moeilijk om zonder afspraak bij een kapsalon terecht te kunnen. Dat terwijl u vast ook een voorstander bent om even bij de kapper ‘binnen te wandelen’ als u toch in de buurt bent. Of als u door het raam ziet dat er niet veel mensen in de wachtruimte zitten en u zich bedenkt dat u nu tijd heeft voor een knipbeurt. Makkelijker gedacht dan gevonden. Mienis Kapsalon is een kapper in Delft dat iedereen, jong en oud, man en vrouw, welkom heet zonder afspraak. U kunt dus gewoon even binnenlopen en u laten adviseren over de laatste trends op haargebied. De persoonlijke benadering van het personeel is door veel klanten als fijn ervaren.

De mogelijke behandelingen

Wat is er bij deze kapper in Delft allemaal mogelijk? Heel veel! Of u nou graag geknipt of gestyled wilt worden, of liever voor een kleurtje of omvorming gaat, het is allemaal mogelijk. Bruidskapsels, extensions en pruiken & haarwerk vallen ook onder de mogelijke behandelingen bij Mienis Kapsalon Delft. Bent op zoek naar een kapper met ervaring in bruidskapsels? Bij Mienis hebben ze al meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van de mooiste en elegantste kapsels waarmee u zich een prinses zult voelen op uw grote dag. De procedure gaat als volgt: acht weken voor uw grote dag maakt u een afspraak bij deze kapper in Delft voor een proefkapsel. Zes tot vier weken van tevoren komt u dan bij Mienis Kapsalon langs om uw wensen te bespreken en eventueel al een proefkapsel te doen. Twee weken voor de trouwdag wordt u geknipt en gekleurd en op de dag zelf krijgt u het desgewenste kapsel.

De prijslijst

De prijslijst van deze kapper in Delft is enigszins complex te noemen. Maar dat is goed, dat betekent dat u meer opties heeft om uw ideale kapsel te krijgen. Van een basic knipbeurt voor 17,20 euro voor de heren en voor 25,90 euro voor de dames tot het verven en epileren van uw wenkbrauwen voor 18,50 euro, ontzettend veel is mogelijk. Bent u een vaste klant? Als u binnen zes weken terugkomt om uw kapsel wat op te laten frissen krijgt u altijd korting bij Mienis kapper in Delft. Ook is het bijknippen van uw bakkebaarden, pony of verwijderen van uw nekhaar iets dat ze gratis voor u doen.

https://mienis-kapsalon.nl

Gerelateerde artikelen

Voordelen van een sportmassage in Hilversum

Definitief ontharen door professionele behandelingen vlak bij Tilburg

Een huidanalyse bij de schoonheidssalon