Foto derksen
Image default
Beauty en verzorging

Lees de ervaringen van anderen voor u kiest voor een haartransplantatie in Turkije

Jaarlijks gaan duizenden mensen uit Nederland naar Turkije voor een haartransplantatie. Dit doen ze niet zomaar. Er zijn verschillende redenen waarom dit zo’n populair land is voor haartransplantaties. Om een beter beeld te kunnen geven van een haartransplantatie in Istanbul, Turkije, hebben we de ervaring gedeeld van iemand die naar dit land is geweest voor haarimplantaten. Door deze ervaring te raadplegen, krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten van een behandeling in dit land.

De ervaring van een persoon met een haartransplantatie in Turkije

‘Van tevoren vond ik het best wel spannend allemaal, wat kon ik verwachten van een behandeling in dit land? Ik had me wel heel goed ingelezen, heb honderden foto’s beken en heb daarnaast ook talloze video’s bekeken. Online heb ik ook diverse fora over haartransplantaties in Turkije bekeken. Dankzij deze inspanningen heb ik uiteindelijk een goede haarkliniek gekozen, met een eerlijke prijs. Ik was beduidend minder geld kwijt dan in Nederland. De reis naar Turkije viel me erg mee en was zelfs best gezellig, omdat ik mijn vrouw mee had genomen. Het was een kleine 5 uurtjes vliegen en we kwamen aan met redelijk mooi weer, een graad of 22. Dit was begin mei, dus we mochten zeker niet klagen.

Het resultaat

Eerst hebben we Istanbul een beetje verkend en hebben we op verschillende plaatsen lekker gegeten. Zonder alcohol natuurlijk! De volgende ochtend werd ik in een busje opgehaald voor de haartransplantatie. Hierin werd ik naar het ziekenhuis gebracht. Na een uitgebreide check mocht ik me klaar gaan maken voor de behandeling. De ingreep zelf begon met het zetten van verdovingen, wat niet heel erg prettig was, maar wel te overzien. Nadat alles verdoofd was, kon de behandeling beginnen. Er zijn die dag uiteindelijk 3.000 grafts getransplanteerd. De inhammen en de voorkant van het hoofd is hierbij behandeld. Daarna begon het herstel. Het heeft een beetje gejeukt, maar het was allemaal wel te overzien. Na 9 maanden had ik al een prachtig resultaat. Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, kies dan wel altijd voor een goede kliniek is mijn advies.

Gerelateerde artikelen

Hoe pigmentvlekken bleken en werkt het echt zo goed?

Laat uw spataderen verwijderen bij deze kliniek in de omgeving van Arnhem

Een huidanalyse bij de schoonheidssalon