Foto derksen
Image default
Bedrijven

Gezellige créche Den Haag met veel begeleiding

Bij deze créche in Den Haag wordt de ontwikkeling van de kinderen optimaal gestimuleerd. Road2School biedt namelijk een veilige plek waar de begeleiding goed past bij het niveau van uw kind. Ieder kind heeft zijn eigen ontwikkelingstempo en zowel individueel als met de groep spelen de pedagogisch medewerkers hierop in. Ook op de BSO Den Haag van Road2School is er veel aandacht voor het ontwikkelen van zelfredzaamheid en sociale omgang.

Kinderopvang in Den Haag waar uw kind zich thuis voelt

Op de prettige locatie van deze créche Den Haag is bewust gekozen voor kleine crèchegroepen. De begeleiders zijn goed geschoolde pedagogisch medewerkers, die ervoor zorgen dat elk kind gezien wordt. Dankzij de juiste aandacht en de goede sfeer zijn de kinderen in staat om zich snel belangrijke vaardigheden eigen te maken. Zo gaat de ontwikkeling op het gebied van werkhouding, taalvaardigheden en zelfredzaamheid veel gemakkelijker.

Buitenschoolse opvang in Den Haag met extra’s

Ook op de Road2School BSO Den Haag beleven kinderen tot dertien jaar elke dag weer speelse en leerzame uurtjes. De kinderen krijgen een positieve benadering en worden gestimuleerd door een beloningssysteem voor goed gedrag. Wanneer zij iets goed doen of een ander helpen verdienen ze een kraal en bij genoeg kralen mogen ze een beloning uitkiezen. Daarnaast is er aandacht voor activiteiten die zich richten op beweging, zoals beweegspellen, natuuractiviteiten en sport.

Kinderen ontwikkelen zich vooral tijdens spel. Bij Road2School bieden de medewerkers uitdagende activiteiten aan die goed aansluiten bij de leeftijd van uw kind. Tijdens spelletjes, opdrachten en sport leert uw kind op een goede manier omgaan met leeftijdsgenoten. Ook voor de emotionele ontwikkeling van uw kind en voor muziek, taal en creativiteit is veel aandacht. Op deze BSO en crèche in Den Haag is altijd wat te beleven en geniet uw kind van een leuke, leerzame tijd!

https://www.road2school.nl/