Foto derksen
Image default
Bedrijven

Grote bestanden versturen

 

Controle bij het grote bestanden versturen

Heeft u een bedrijf en is het van toepassing dat u zo nu en dan grote bestanden dient te versturen? Grote bestanden die de organisatie in moeten, of wellicht wel buiten de organisatie moeten worden verstuurd? U heeft natuurlijk de wens dat deze bestanden op een goede en veilige manier uitkomen bij de ontvanger, en dat deze betreffende persoon ook als enige het bestand in handen krijgt, en niet zomaar een derde die er niks mee te maken heeft. 

U wilt dus gaan voor veiligheid en zekerheid. Door middel van grote bestanden versturen via websites zoals grotebestandenversturen.nl heeft u de mogelijkheid om zonder enige moeite grote bestanden te versturen waarbij u precies in de gaten kunt houden waar uw bestanden zijn.

 

Grote bestanden versturen door middel van de traceermethode

Wellicht is het u als eens voorgekomen dat u belangrijke bestanden naar iemand had gestuurd waarbij deze aangaf deze bestanden niet te hebben ontvangen. U vroeg zich constant af of u wellicht een fout had gemaakt in het e-mailadres dat u had gebruikt bij het verzenden. Daarnaast kan het bijvoorbeeld ook zijn dat de persoon de bestanden had opgeslagen, maar niet meer wist op welke locatie. 

Daarnaast worden ook vele bestanden verstuurd door middel van bijvoorbeeld externe harde schijven of USB-sticks. Ook dit biedt geen veiligheid omdat ook deze sticks en harde schijven zoek kunnen raken. Door middel van traceermethoden zoals u deze vindt op websites zoals grotebestandenversturen.nl kunt u precies zien waar uw bestanden gebleven zijn en wanneer deze zijn opgehaald. 

Er is dus geen ruimte meer voor smoesjes van de ontvanger dat deze de bestanden niet ontvangen heeft of voor onzekerheden bij de verzender die zich afvraagt of de bestanden wel aangekomen zijn. U kunt precies, stap voor stap zien, wanneer en of de bestanden gedownload zijn. Indien u niet meer wenst dat de bestanden op te halen zijn, dan kunt u er ook voor kiezen om de bestanden te verwijderen van uw account. Op deze manier zorgt u er zelf voor dat de bestanden op een veilige manier worden verwijdert totdat u ze weer zelf upload of verstuurd.