Foto derksen
Image default
Bedrijven

Met een CE verklaring voldoet u aan de veiligheidseisen

Heeft u advies nodig over een CE verklaring? HMPA kan voor u nagaan voor welke producten of machines deze verklaring nodig is en kan vaststellen welke verbeteringen nodig zijn om een CE-markering te verkrijgen. Dit adviesbureau heeft veel expertise en ervaring met uiteenlopende bedrijven als het gaat om het opstellen van een CE-verklaring. Met een adviesrapport van HMPA kunt u aantonen dat uw product of machine aan de Europese regels voldoet en dat u het in gebruik kunt nemen of op de markt kunt brengen.

Een CE verklaring is verplicht

Of het nu gaat om een machine, installatie, elektronisch apparaat, speelgoed of bouwproduct, veel producten en medische hulpmiddelen hebben in de Europese Unie een CE-markering nodig. Deze markering geeft aan dat het apparaat of product voldoet aan de veiligheids- en gezondheidseisen die volgens de wet gelden. Als fabrikant, distributeur of werkgever heeft u verplichtingen als het gaat om de veiligheid van de personen en werknemers die het product of de machine gebruiken. Een CE verklaring is daarom verplicht voor alle Europese bedrijven die producten maken om zelf te gebruiken of om te verhandelen.

HMPA begeleidt het traject voor CE certificering

Met een CE certificering op uw product of installatie is het duidelijk dat het product voldoet aan de regelgeving binnen de Europese Economische ruimte. De termen CE-certificering, CE-markering en CE-normering worden door elkaar heen gebruikt, maar hebben allemaal betrekking op het aantonen dat uw product of machine in overeenstemming is met de veiligheids- en gebruikseisen binnen de EER. HMPA zorgt voor een adequate begeleiding bij de stappen die leiden tot het CE-certificaat.

Als u niet in het bezit bent van een CE-verklaring, dan overtreedt u de wet. Dit kan leiden tot een boete of verdere vervolging. Zorg dat u aan de regels voldoet en laat HMPA vrijblijvend bij u langs komen om uw producten of machine te bekijken!

https://www.hmpa.nl/

Gerelateerde artikelen

Creatief bezig zijn, waarom moet dat?

Zo kan je een volkswagenbusje huren

Zo haal je het snelste je rijbewijs