Foto derksen
Image default
Bedrijven

PKVW sloten voor inbraak voorkomen

De beste manier om goedkoop inbraak te voorkomen is het laten installeren van PKVW sloten. De PKVW ofwel Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk dat onder andere aan sloten wordt gegeven. Hierdoor kunnen consumenten zien wat de kwaliteit van de sloten is.

Gecertificeerde sloten

Wanneer je ervoor kiest om sloten te laten installeren door een slotenmaker Den Haag kun je kijken naar een aantal keurmerken. De belangrijkste keurmerken in Nederland zijn de SKG en politiekeurmerk veilig wonen. SKG geeft een cijfer voor de inbraak werende eigenschappen van de sloten. Met 1 ster de laagste en 3 sterren de hoogste. Sloten van slechte of lage kwaliteit krijgen helemaal geen SKG-keurmerk. Voor de politiekeurmerk veilig wonen wordt er weer op andere punten gelet.

PKVW slotenmaker

Naast de sloten en andere materialen is het voor bedrijven ook mogelijk om de pkvw aan te vragen. In Den Haag zijn er dan ook slotenmakers die zelf de pkvw keurmerk hebben en die ook nog eens van pkvw sloten gebruik maken. Je bent bij zo een slotenmaker natuurlijk in heel goede handen. De kwaliteit van het slot en de expertise van de monteur zijn zo van de hoogste kwaliteit.

Klik hier voor meer informatie over pkvw of bezoek de onderstaande website.