Foto derksen
Image default
Bedrijven

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam zorgt voor optimale hygiëne

Wanneer je aan hygiëne denkt, denk je aan het  hygiënische  schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Bij ons ben je verzekerd van een schoon eindresultaat. Naast dat alles stofvrij zal zijn en de ramen een sopje krijgen zorgen wij voor nog meer extra. Uiteraard is het belangrijkst dat alles op het eerste gezicht schoon is. Dit is wat mensen het eerst zullen zien wanneer ze jouw werkplek betreden. Dit behoort bij het schoonmaakbedrijf in Amsterdam tot de oppervlakkige schoonmaak. Naast deze vorm van schoonmaken vinden we het erg belangrijk dat alle bacteriën bestreden worden. We beschikken bij het schoonmaakbedrijf in Amsterdam over diverse specialisaties. Hieronder vallen glasbewassing, vloer onderhoud, schoonmaak onderhoud, sanitair service en het reinigen van zonnepanelen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in horeca, VvE en oplevering schoonmaak.

 

Specialisaties

Elke werkruimte is anders, elke werkruimte moet dus ook anders schoongemaakt worden. Hier houdt het schoonmaakbedrijf in Amsterdam ook rekening mee. Daarom zijn we gespecialiseerd in bepaalde werkvloeren. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in horecagelegenheden. We zullen ervoor zorgen dat gasten graag bij jou langskomen. Kantoorpanden vallen ook onder onze specialisaties. Een schone werkvloer zorgt voor een fijnere werksfeer. Verder is het schoonmaakbedrijf in Amsterdam ook gespecialiseerd in VvE’s en zorginstellingen. Naast al deze locaties werken we ook nog op andere locaties. We vinden het van belang dat elke omgeving schoon is en doen dan ook ons best hierin te investeren. 

 

Expertise

Onze schoonmakers zijn niet zo maar schoonmakers. Ze zijn goed getraind en zullen dan ook hard aan het werk gaan. Zij vinden het immers net zo belangrijk als jou dat de omgeving schoon is. Regelmatig hebben onze schoonmakers nog bijscholing zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste regelingen. Daarnaast werken onze medewerkers met professionele spullen. Deze combinatie maakt het schoonmaakbedrijf in Amsterdam zo optimaal.