Wat doet een Maroccanoil behandeling met je haar?

Fotoderksen

Wat doet een Maroccanoil behandeling met je haar? 

Als je bezig met bent met het verzorgen van je haar is een Maroccanoil een merk wat je niet kan hebben gemist, het heeft shampoos, conditioner, maskers en de bekende oliën waar ook behandelingen mee worden uitgevoerd. Bij Onekappers kapper Delft centrum worden deze behandelingen ook uitgevoerd, maar wat is het precies en wat doet het voor je haar? 

Volgens veel kappers en beautygoeroes is de Maroccanoil Hairtreatment haarolie het wondermiddel tegen droog en pluizig haar en gespleten haarpunten. Het merk zelf beloofd ´de essentiële basis’ voor ieder haartype te zijn. Je zou het moeten kunnen gebruiken als conditioner, styling of finishing touch. Het merk laat het allemaal heel veelbelovend klinken. 

De werkzame bestanddelen in het olie die wat doen voor je haar zijn vooral de arganolie, ook wel het Marokkaanse goud en de lijnzaadolie. De olie zit vol met vitamines en stofjes die bacteriën en schimmels tegen gaan. De arganolie zorgt voor een goede verzorging voor het haar, het maakt het haar glanzend en goed doorkambaar. Ook werkt het verkrachtend, verzorgend, verzachtend en voedend. De lijnzaadolie zorgt voor sterker haar wat extra gaat glanzen. Een prima combinatie dus. 

Er zijn verschillende manieren om dit product te gebruiken. Je kunt het aanbrengen op handdoek droog haar in de lengtes van je haar gefocust op je punten. Je kunt het ook gebruiken om je babyhaartjes onder controle te houden of gebruiken als haarmasker voor extra verzorging. 

De olie heeft veel voordelen en veel positieve reacties en resultaten. De olie zorgt voor een goede verzorging van het haar en is erg zuinig in gebruik, een druppeltje op je hand is genoeg om je hele haar te verzorgen. Gebruik niet te veel dit zorgt ervoor dat je haar vettig wordt. Door het gebruiken van de olie voelt je haar een stuk gezonder en een stuk minder droog. Onekappers heeft top haarverzorging Delft en verkoopt deze producten. 

http://onekappers.nl