Foto derksen
Image default
Fotografie

Wildcamera Met Wifi Kopen

Wildcamera met Wi-Fi

Ben jij opzoek naar een leuke wildcamera waarmee je wildlife in jouw tuin of bos kunt fotograferen? Dat kan, helamaal automatisch en het is toegankelijker dan ooit.

De Wi-Fi hotspot

De wildcamera met wifi is voorzien van een interne wifi hotspot waarmee jij jouw mobiel of tablet kunt verbinden. Zo kun je de wildcamera het werk laten doen en zo nu en dan zelf naar de wildcamera toelopen om de beelden te downloaden. Geen gedoe meer met stekkertjes of kabels, en nooit meer demonteren. 

Waarom WildcameraXL

Als je bij wildcameraXl besteld heb je 2 jaar garantie op onze Nederlandse wildcamera’s. Het is een eigen merk en nederlandse kwaliteit is gegarandeerd. WildcameraXL is specialist en heeft maar liefst 300+ 5 sterren reviews. Onze passie is om natuurliefhebbers zoals jijzelf te helpen met het ontdekken van de mooie dierenwereld in jouw tuin of bos.

 

Waarom geen wildcamera lidl kopen

De wildcamera van Lidl is helaas ‘overhyped’ en heeft enorm slechte specificaties. Je doet er beter aan een wildcamera te kopen die ietsje duurder is maar beter scoort op alle specificaties. 
De meeste mensen denken gelijk aan de lidl als het over een wildcamera gaat, maar dat is niet aan te bevelen. De meeste klanten van wildcameraxl komen bij ons terecht nadat ze een wildcamera retour hebben gestuurd omdat deze vanuit de lidl of aldi niet was bevallen.

 

Voordelen van WIFI

de wifi heeft het voordeel dat je heel gemakkelijk de beelden kunt bekijken op jouw mobiel en dat de camera nooit van zijn plek gehaald hoeft te worden, ideaal voor in uw tuin of bos.
Ben jij ook benieuwd naar de dieren in jouw tuin? neem een kijkje op de website en ontdek de voordelen van een wildcamera met wifi. Doe de keuzequiz en kom achter het model dat bij jou past.

 

https://wildcameraxl.nl/blogs/nieuws/wildcamera-met-wifi-publicatie