Foto derksen
Image default
Woning en Tuin

Ga voor comfort en kies voor echte relaxstoelen

Wanneer u ’s avonds thuiskomt na een lange dag werken, wilt u natuurlijk kunnen genieten van een rustige avond met een boek of voor de tv. Hiervoor is een goede stoel relaxstoel heel belangrijk! Bij Pluijm Relaxstoelen begrijpen ze dit en daarom bieden zij de fijnste relaxstoelen voor in uw huis. Met de keuze uit meer dan 100 relaxstoelen en 35 sta-op stoelen is dit bedrijf de grootste specialist van Limburg. Weet u niet precies welke stoel u nodig heeft? Bij Pluijm Relaxstoelen geven ze vakkundig advies en helpen ze u met het uitzoeken van de perfecte stoel!

Alle relaxstoelen worden op maat gemaakt

Een goede stoel moet de perfecte pasvorm hebben en afgestemd zijn op uw wensen. Daarom leveren ze bij Pluijm Relaxstoelen echt maatwerk. Op deze manier kunt u echt ontspannen wanneer u in uw stoel zit. Het begint bij het comfort van de stoel. De relaxstoelen van deze specialist bevatten verschillende slimme comfortfuncties. Dit betekent dat u bijvoorbeeld de rugleuning en de hoofdsteun van de stoel zelf kunt verstellen. Daarnaast is natuurlijk ook het uiterlijk van de stoel belangrijk! U kunt kiezen uit verschillende lederen- of stoffenbekledingen in verschillende kleuren. Zo stelt u de stoel af op uw interieur. Als laatste geven ze bij Pluijm Relaxstoelen ook onderhoudsadvies. U wilt natuurlijk dat uw stoel zo lang mogelijk meegaat en door dit advies verlengt u de levensduur van uw nieuwe stoel.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Door de ruime collectie aan moderne en op maat gemaakte stoelen kunt u de perfecte stoel vinden bij Pluijm Relaxstoelen. Neem eens een kijkje in de showroom of bestel uw product online. Door de eigen bezorgservice komt dit bedrijf uw stoel gratis leveren en vertrekken ze pas wanneer u tevreden bent. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Pluijm Relaxstoelen.