Nieuw naambord nodig? Raadpleeg De Naambordensite

Met een nieuw, modern naambordje bij de voordeur maak je je huis helemaal compleet! In het assortiment van De Naambordensite zitten veel kleine en grote naamplaten in uiteenlopende stijlen. Zo zijn er bordjes met een nostalgische look, zakelijke platen en naamborden die een en al vrolijkheid uitstralen.

Kies je favoriete materiaal

Het materiaal waar een bord van gemaakt wordt, is erg bepalend. Hout oogt anders dan metaal. En kunststof ademt een andere sfeer uit dan natuursteen. Verder hebben de kleur, het model en de maat ook invloed. Als het met name om de herkenbaarheid en vindbaarheid van je woning gaat, kunt je het beste kiezen voor een groot naambord met strakke letters. Woon je niet al te ruim en is er weinig plek bij de deur, dan is een bescheiden model aan te raden. De kleuren gaan van zacht beige, tot fel rood en van zakelijk wit tot zomers geel. Er zijn vierkante, ronde en ovalen naamplaten. Wil je iets sierlijks? In de collectie vind je ook ontwerpen met golvende randen. Bij alle naamborden staat een foto online met daarbij de belangrijkste eigenschappen op een rij.

Met- of zonder tekst, of juist heel veel?

Heb je veel tekst in gedachten voor op de naamplaat? Misschien is een straatnaambord iets voor jou. Deze platen hebben veel tekstruimte. Je kunt er het huisnummer en de straatnaam op kwijt. De borden zijn gemaakt van email. De beschermlaag van glas zorgt ervoor dat deze naamplaten erg sterk zijn.

In principe zijn naamborden van email gemaakt om bij de voordeur te hangen. Maar dit is natuurlijk geen must. Heb je een hobbykamer, een studeerkamer of een knutselzolder? Hoe leuk zou het zijn om bij de entree een leuk bordje op te hangen. Voorbeelden van teksten zijn: Stijns Studieplek, Pims Puzzelkamer, Nelleke’s Naairuimte en Monica’s Muziekstudio. Een email plaat kun je in verschillende maten bestellen. 33 bij 12 cm, 90 bij 20 cm, 70 bij 20 cm, 40 bij 12 cm, 14 bij 10 cm en 19 bij 16 cm zijn enkele voorbeelden.

https://www.denaambordensite.nl